Politika privatnosti

POLITIKA PRIVATNOSTI


OSOBNI PODACI POSJETITELJA NAŠIH STRANICA

Nakladnik Magazina za političku kulturu i društvena pitanja STATUS poštuje privatnost svojih posjetitelja. Svi osobni podaci i adrese e-pošte prikupljeni putem kontaktnih obrazaca smatraju se povjerljivom informacijom i poslovnom tajnom te se kao takvi ne mogu ustupiti trećim osobama.

Na ovaj način prikupljeni podaci služe isključivo radi što učinkovitijeg odgovora na vaš upit, promocije naše djelatnosti te interne statističke obrade podataka.

Nakladnik odgovorno jamči da će isti podaci biti korišteni samo u tu svrhu.

 

VRIJEME TRAJANJA ZAŠTITE PRIVATNOSTI

Zaštita privatnosti vaših podataka postoji trajno. U svakom trenutku možete tražiti isključenje s našeg popisa primatelja e-pošte. Na sva ostala pitanja zaštite privatnosti primjenjuju se bosanskohercegovački propisi o zaštiti osobnih podataka.

 

SADRŽAJ ZAŠTITE PRIVATNOSTI

Vašu adresu e-pošte i ostale podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo, niti stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje. Nakladnik ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku nastale zbog više sile, ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ako je to moguće, čim prije.

 

PROMJENA PODATAKA

U svakom nam se trenutku možete javiti ako ste promijenili svoju adresu e-pošte ili neki drugi podatak na temelju kojeg vas kontaktiramo. Do tog trenutka u navedene se svrhe koriste vaši trenutni podaci.

 

VAŠA SUGLASNOST

Ispunjavanjem obrazaca na internet prezentaciji www.status.ba jamčite da su informacije koje ste pružili točne te da ste u cijelosti suglasni s odredbama naše politike privatnosti. Također, ispunjavanjem toga obrasca smatra se da ste dali svoju suglasnost za korištenje vaših osobnih podataka na način i u svrhe navedene ovim dokumentom. U slučaju da tu suglasnost ne želite dati, dužni ste nam bez odgode dostaviti pisanu obavijest o tome putem e-pošte info@status.ba.

 

TRANSPARENTNOST

U slučaju izmjena naše politike privatnosti, sve promjene bit će objavljene na ovoj stranici.